138807 Na prodej rodinný dům Ostrava Pustkovec KrásnopolskáTOP nabídka

TOP nabídka

Rodinný dům

Ostrava Pustkovec

Krásnopolská

Cena: 10 589 000,00
cena za m²: 82 085,27 Kč
Měsíční splátka hypotéky: 56 134,31 CZK
počet zobrazení nabídky: 738 x
výměra: 129 m²
pozemek: 200 m²
počet pokojů: 4
energetická třída:
stav: novostavba

Popis rodinného domu:

Ve výhradním zastoupení stavitele a spolupráce s RK Remax si vás dovolujeme seznámit s nabídkou luxusních řadových domů v jedné z nejžádanějších lokalit Ostravy, a to na pomezí Poruby a Pustkovce.
V rámci developerského projektu se jedná o deset nadstandartních řadových domů.

Nízkoenergetické domy z celomasivních DEKKWOOD panelů Vás osloví moderním designem i citlivě zvolenou barevnou kombinací. Samozřejmostí jsou plastová okna s izolačními trojskly, zateplení celého domu a příprava na předokenní žaluzie.

Jednotlivé domy budou disponovat zastřešenými terasami a vlastními zahradami se vstupem z obývacího pokoje.

Solární panely umístěné na střeše slouží k výrobě elektrické energie a ohřevu teplé vody. Dále je zde možnost propojení systému i s bateriovým uložištěm.

V přední části domu Vás příjemně překvapí praktická místnost nahrazující sklep či sklad, sloužící na uskladnění zahradní techniky, uložení kol apod.

Pohodlné parkování na vlastním pozemku před domem s možností dokoupení dalšího parkovacího místa.
Interiér s esteticky a vkusně laděnými barvami s možností vlastního výběru. Materiály na podlahy, obložky, dveře, sanita dle kvalitních standardů navržených v projektu. V případě zájmu klientů lze v rámci nadstandartu nainstalovat zabezpečovací jednotka s alarmem či rekuperace. V případě zájmu o další nadstandartní vybavení má budoucí kupující možnost tento stav změnit či poupravit při osobním jednání se staviteli.

Dispoziční řešení:
Varianta A o velikosti 4+1 : V přízemí obývací pokoj, kuchyň, wc, technická místnost a chodba, v patře tři pokoje a velká koupelna (dle půdorysu)
Varianta B o velikosti 5+kk : V přízemí obývací pokoj včetně kuchyňského koutu, pokoj, wc, technická místnost a chodba, v patře tři pokoje a velká koupelna (dle půdorysu).

Užitná plocha domu včetně terasy a skladu činí 129,1 m2, z toho podlahová plocha je 105,5 m2.

Výměra zahrady se pohybuje od 44 m2 (vnitřní dům) do 133 m2 (krajní dům). Uvedená cena je stanovena za dům s nejmenší zahradou.

První tři zájemci obdrží voucher na kuchyňskou sestavu včetně spotřebičů v ceně 250.000,-Kč.

Výstavba v atraktivní a zároveň klidné lokalitě s výbornou dopravní obslužností a občanskou vybaveností. Jste ve městě, ale zároveň mimo hlavní ruch a shon. Místo také nabízí dostatek zeleně, v blízkém okolí vedou turistické trasy, cyklotrasy, lesní stezky a parky. Fakultní nemocnice, Planetárium nebo oblíbený hypermarket Globus, to vše máte na dosah.
Domy jsou vhodné k vlastnímu bydlení i jako investiční příležitost. Výborná dostupnost z centra Ostravy i Opavy.

Stavba bude zahájena na jaře 2023, termín dokončení 2.Q 2024.

Cena obsahuje veškerý realitní servis včetně provize a advokátní úschovy. S financováním Vám pomohou naši finanční specialisté.

Se standardy, stupněm dokončení interiéru při předání a dalším postupem Vás rádi seznámíme na osobní schůzce v kanceláři. Těšíme se na setkání s vámi, rádi vám zodpovíme veškeré dotazy týkající se vašeho nového bydlení.

Energetická třída: C
Ev. číslo: 138807

Popis lokality Ostrava Pustkovec:

Příjemné rodinné bydlení v novostavbě řadového RD.

V blízkosti rodinného domu se nachází:

bankomat (do 1km), pošta (do 1km), detské ihrisko (do 100m), škôlka/jasle (do 1km), obchod (do 500m), nemocnica/zdravotné stredisko (do 500m), škola (do 1km), zastávka verejnej dopravy (do 100m), prístupová cesta (na pozemku), vodovod (na pozemku), rozvod elektriny (na pozemku), kanalizácia (na pozemku), plynovod (nad 100m), letisko (1.94km)

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresní obsluhu a telefonicky nás můžete kontaktovat každý den i o víkendech a svátcích od 8:00 do 20:00. Využijte i naše finanční služby v oblasti úvěrů; pomůžeme Vám s oddlužením; řešením exekucí a zástav; případně pomůžeme s dofinancováním koupi nemovitosti.

Rozšířený popis
Regionální ředitelka

Hozová Eva, Bc.

Foto další nabídky makléře
specialista na byty v oblasti:
Okres Ostrava-město

domy a pozemky v oblasti:
Okres Ostrava-město, Klimkovice, Třebovice,

Kontaktní formulář





odešlete svůj dotaz na makléře Rh+

Další doporučené nemovitosti mohlo by se Vám líbit v lokalitě

Na prodej rodinný dům Ostrava Bartovice - se stavebním povolením

Na prodej rodinný dům Ostrava Bartovice - se stavebním povoleníminfo
Naše společnost Vám nabízí k prodeji atypický, rodinný, nízkoenergetický dům ve výstavbě resp. k dokončení typu bungalov v Ostravě Bartovicích.
Jedná se o zděnou nepodsklepenou stavbu, na železobetonové základové desce. Dům je na pozemku 657 m2, zastavěná plocha je 143 m2, celková podlahová plocha je 114 m2.
Nemovitost je půdorysného rozměru 8m x 17,9m s pultovou střechou a sklonem 8 stupňů. Výška v hřebeni je 4,7m. Střešní krytina je Bramac. Dům je zděný na žb. základové desce z pálených cihelných tvárnic. Vnitřní příčky jsou rovněž z cihelných tvárnic.

Dům tvoří dvě identické zrcadlově otočené bytové jednotky 2+kk. Každá bytová jednotka je o ploše 57m². Každá bytová jednotka je dispozičně 2+kk s technickou místností, koupelnou s WC, chodbou, zádveřím a šatnou. Vytápění objektu je navrženo dřevem v krbových kamnech s výměníkem a akumulací + vytápění elektřinou.
Na RD je realizována hrubá stavba domu vč. příček, 2 skládané komíny, kompletní dokončení střešní krytiny vč. odvětrání a měděných žlabů. Základy jsou izolovány proti vlhkosti a také tepelně vč. drenáží, ze tří stran jsou obrubníky+ příprava pláně na budoucí terasu. Provizorními svody je dešťová voda svedena do akumulační jímky. Vnitřní ležaté rozvody kanalizace svedeny do osazené žumpy. Objekt má elektropřípojku na hranici pozemku. Objekt bude napojen na vodovodní řad, přípojka doposud nezřízena.
Předmětem prodeje je vyřízené stavební povolení na základě schválené projektové dokumentace. Dům má platné stavební povolení pro 2 bytové jednotky. Vnitřní dispozice a zařízení interiéru si může zájemce upravit dle svých požadavků, změna dispozice je možná.
Nemovitost je na rovinatém, oploceném pozemku v enklávě rodinných domů.
Pro více upřesňujících informací kontaktujte naši společnost.
Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této nemovitosti ve velice klidné a atraktivní části Ostravy Bartovic. Ev. číslo: 139090
ID 139090 Cena 4 200 000

Na prodej rodinný dům Ostrava Plesná Průběžná - exkluzivně v Rh+

Na prodej rodinný dům Ostrava Plesná Průběžná - exkluzivně v Rh+info
Ve výhradním zastoupení a se souhlasem majitele mi dovolte nabídnout Vám moderní a nadčasové rodinné bydlení 4+kk v RD typu řadový trojdům.

Atraktivní lokalita se nachází na pomezí Poruby a Plesné a je v bezprostřední blízkosti zelených parkových stezek a lesů.

Dům je celozděný, okna s izolačními trojskly, venkovní žaluzie. Vytápění vs. chlazení tepelným čerpadlem.

Dispozice: v přízemí domu se po vstupu z předsíně 10,76 m2 nachází po jedné straně technická místnost 6,91 m2 a na opačné straně WC s umyvadlem 2,05 m2. Technická místnost poskytuje místo na skladování větších věcí, je zde na míru prádelní sestava včetně dřezu, policového a skříňkového nábytku.
V chodbě je vedle toalety uzavřená komora, taktéž s policovými regály.
Obývacímu pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem o rozměru 38,76 m2 dominuje krásná a velká kuchyně zn. Hanák s vestavěnými spotřebiči a ostrůvkem. Ve stejném designu je i obývací stěna, takže výsledek tohoto společenského pokoje působí krásně sjednoceně, vkusně a luxusně.
Z obývacího prostoru vyjdete na terasu o rozměru 30 m2.
Mezipodlaží vyplňují schody s galerií 4,91 m2.
V prvním patře pokoj 15,03 m2, pokoj 14,56m2, ložnice s šatnou o vel. 19,3 m2 a koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvojumyvadlem, WC a bidetem o vel. 8,50 m2.
Ložnice je orientována směrem na východní stranu a s výhledem na les, který je téměř na dosah ruky. Pod velkými okny je po celé délce pokoje na míru dřevěná sedací souprava. Jak se zde jednou posadíte s kávou či dobrou knihou, toto místo už si nadobro zamilujete. Vestavěné skříně jsou vstupem do šatny, kterou ocení především ženy.

Pozemek 268 m2 (bez zastavěné plochy) je rovný, zatravněný a se vzrostlými keři Bobkovišně kolem antracitového plotu s podhrabovou deskou.

Atraktivnost lokality je dána nejen okrajovou částí Ostravy, ale také okolní přírodou, která se svými stezkami až do 5 km je v těsné blízkosti domu.

Obchodní centrum Globus je taktéž v blízkosti pěší chůze.

Cena nemovitosti je 12.390.000,- Kč, a to včetně provize RK a právního servisu.
V případě rychlého jednání je možná sleva.
Další informace Vám s potěšením sdělí naše makléřka. Dobrá káva u prohlídky nebude chybět :).

Ev. číslo: 139028
ID 139028 Cena 12 390 000 /dohoda

Na prodej Ostrava Slezská rodinný dům - snížená cena

Na prodej Ostrava Slezská rodinný dům - snížená cenainfo
Naše společnost Vám nabízí k prodeji s velkou slevou polovinu rekonstruovaného, prvorepublikového, celopodsklepeného dvojdomu, ve Slezské Ostravě, katastrálním území Muglinov, na ulici Muglinovská. Nemovitost je zděná a má tři nadzemní podlaží, zastavěná plocha činí 58 m2, užitná plocha je 192 m2 a obytná plocha je 145 m2. Nemovitost je s valbovou střechou, na mírně svažitém a rovinatém, oploceném pozemku o celkové výměře 429 m2. Dům je o dispozici 4+1. Předmětem prodeje je i garáž na pozemku. Dispozice nemovitosti je následující - v I.NP je vstup - zádveří, kuchyně, obývací pokoj, komora, chodba, koupelna s vanou a sprchovacím koutem a WC. Ve II.NP jsou dvě ložnice. Ve III. NP je pracovna a velký půdní prostor pro vybudování další obytné, podkrovní místnosti a prostor pro další šatnu resp. komoru. Vytápění domu je plynovým kotlem. K domu přiléhá malá zahrada o ploše 371 m2, před domem je předzahrádka. Nemovitost je vhodná jak k bydlení, tak ke komerčnímu využití. Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této nemovitosti v zajímavé části Slezské Ostravy s výbornou dostupností centra města. Pro více informací kontaktujte naši společnost. Ev. číslo: 138915
ID 138915 Cena 3 990 000


Rozšířené hledání
Klientská zóna   RH portál   vstup JUNIOR   Webmail 1   Webmail 2 Kontaktní formulář

© 2024 Reality holding plus s.r.o. - Ochrana osobních údajů