139059 Na prodej rodinný dům Rychvald RychvaldREZERVOVANÉ

Snížená cena

Rodinný dům

Rychvald Rychvald

Cena: 3 300 000,00
cena za m²: 22 000,00 Kč
Měsíční splátka hypotéky: 17 493,93 CZK
počet zobrazení nabídky: 592 x
výměra: 150 m²
pozemek: 804 m²
počet pokojů: 3
energetická třída: G
stav: veľmi dobrý

Popis rodinného domu:

Naše společnost Vám nabízí k prodeji se slevou menší rodinný dům v Rychvaldu, na ulici Jižní. Nemovitost je zděná, částečně podsklepená, má jedno nadzemní podlaží a půdní prostor, zastavěná plocha činí 93 m2 a je s valbovou střechou, na středně velkém rovinatém, oploceném pozemku o celkové výměře 804 m2. Dům je o dispozici 2+1 + vstupní pergola. K domu náleží garáž a hospodářská stavení. V I. NP je vstup, kuchyně, obývací pokoj, ložnice a sociální zařízení. Vytápění a ohřev TUV je plynovým kotlem. Nemovitost je na pozemku s udržovanou zahradou. Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této nemovitosti ve velice klidné a atraktivní části Rychvaldu s výbornou dostupností Ostravy. Pro více informací kontaktujte naši společnost. Ev. číslo: 139059

Popis lokality Rychvald Rychvald:

Velice klidná lokalita Rychvladu, v obci veškerá občanská vybavenost. Výborná dostupnost Ostravy.

V blízkosti rodinného domu se nachází:

bankomat (nad 1km), pošta (do 1km), hřiště (do 1km), školka (do 1km), obchod (do 1km), nemocnice (nad 1km), škola (do 1km), zastávka MHD (do 500m), přístupová cesta (u pozemku), vodovod (na pozemku), rozvod elektro (na pozemku), plynovod (na pozemku),

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresní obsluhu a telefonicky nás můžete kontaktovat každý den i o víkendech a svátcích od 8:00 do 20:00. Využijte i naše finanční služby v oblasti úvěrů; pomůžeme Vám s oddlužením; řešením exekucí a zástav; případně pomůžeme s dofinancováním koupi nemovitosti.

Rozšířený popis
Realitní makléř

Ing. Radim Štenzel

Foto další nabídky makléře
specialista na byty v oblasti:
Ostrava,

domy a pozemky v oblasti:
Ostrava,

Kontaktní formulář





odešlete svůj dotaz na makléře Rh+

Další doporučené nemovitosti mohlo by se Vám líbit v lokalitě

Na prodej rodinný dům Bohumín Záblatí Sokolská - exkluzivně v Rh+

Na prodej rodinný dům Bohumín Záblatí Sokolská - exkluzivně v Rh+info
Exkluzivně Vám nabízíme prodej rodinných domů o dispozici 4+kk na pomezí Záblatí a Rychvladu.

Jedná se o nízkoenergetické novostavby typu bungalov.
Stavba z porobetonových tvárnic s kontaktním zateplením, stropní konsrukce a krov dřevo, střešní krytina poplastovaný plech. Plastová okna s izolačním trojsklem, vytápění je řešeno tepelným čerpadlem, podlahové vytápění, výměna vzduchu rekuperací, bojler na ohřev vody.
Výhodou je umístění komínu zvenku domu, což umožňuje další přídavný zdroj tepla, např. krb a současně umístění dalšího krbu na terase (zimní zahradě).

Dispozice: zádveří, chodba, po levé straně prostorný propojený obývací pokoj s kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu. Zpava ložnice a dva pokoje, které jsou dostatečně velké pro spací i hrací zónu, všechny se samostatným vstupem z chodby. Koupelna s vanou i sprchovým koutem, WC zvlášť, technická místnost s přípojkou na pračku a sušičku. Půdní prostor, z toho pochozí 16 m2. V této fázi možnost druhé toalety v koupelně.

Interiér domu bude laděn do moderních, jednoduchých a esteticky jemných barev, je zde možnost vlastního výběru dekorů.

Venkovní úpravy: srovnaný terén, chodník kolem celého domu, nezastřešená terasa ze zámkové dlažby a dvě nekrytá parkovací místa před domem.

Nemovitosti jsou napojeny na obecní vodovod a kanalizaci.

Příjezd k domu bude zajištěn spoluvlastnickým podílem na společné komunikaci.

Záblatí je klidnou a příjemnou lokalitou pro pohodlné bydlení v souladu s přírodou a zároveň kousek od centra města. Oceníte také výbornou dopravní dostupnost všemi směry - Ostrava, Rychvald, Orlová.
Nájezd na dálnici cca 7 minut.

Ohledně dalších dotazů a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás.

Ev. číslo: 139011
ID 139011 Cena 6 600 000

Rodinný dům na prodej Bohumín Skřečoň Úvozní - exkluzivně v Rh+

Rodinný dům na prodej Bohumín Skřečoň Úvozní - exkluzivně v Rh+info
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej pozemku s budoucí novostavbu nízkoenergetického rodinného domu typu bungalov o velikosti 4+kk, a to v jedné z nejžádanějších lokalit Bohumína, ve Skřečoni.

Celozděnný nízkoenergetický bungalov Vás nadchne moderním provedením, štukové omítky, okna s izolačními trojskly. Vytápění bude zajištěno tepelným čerpadlem.

Interiér s esteticky a jednoduše laděnými barvami klade důraz na materiály na podlahy, obložky, dveře i sanitu.

Dispozice:
po vstupu z předsíně (4,14 m2) se nachází po jedné straně technická místnost (2,62 m2) a na opačné straně WC s umyvadlem (2,18 m2). Poté vstoupíte do prostorného obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňským koutem o rozměru 51,65 m2. Na pravé straně jsou samostatné vsupy do pokojů (9,52 m2 a 9,52 m2) a v zadní části domu ložnice (15,61 m2). Koupelna o výměře 6,22 m2 je včetně vany, sprchového koutu, umyvadla a toalety.

Pozemek je rovinatý, rozměr 588 m2.

Jedná se o klidnou lokalitu v zastavěné oblasti rodinných domů, která nabízí příjemné bydlení kousek od přírody. Kromě dlouhých procházek lesem oceníte taktéž výbornou dopravní obslužnost a občanskou vybavenost.

Stavba započne dle zájmu v průběhu tohoto roku.

Cena 7.250.000,- Kč je konečná, včetně právních i realitních služeb. S financováním Vám rádi poradíme.

V případě dalších dotazů a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Ev. číslo: 139012
ID 139012 Cena 7 250 000


Rozšířené hledání
Klientská zóna   RH portál   vstup JUNIOR   Webmail 1   Webmail 2 Kontaktní formulář

© 2024 Reality holding plus s.r.o. - Ochrana osobních údajů