139040 Komerční objekt Suchdol nad Odrou Komenského na prodejinvestiční příležitost

Investiční příležitost

Jiný objekt

Suchdol nad Odrou

Komenského

Cena: 25 290 000,00
cena za m²: 6 648,26 Kč
Měsíční splátka hypotéky: N/A
počet zobrazení nabídky: 203 x
výměra: 3804 m²
energetická třída: G
stav: veľmi dobrý

Popis jiného objektu:

Naše společnost Vám nabízí k prodeji s výraznou slevou formou prodeje 100% obchodního podílu ve společnosti s ručením omezeným, komerční areál v centrální části městyse Suchdol nad Odrou. Nemovitosti leží na oploceném resp. uzavřeném pozemku o ploše 11.584 m2. Předmětem prodeje je soubor nemovitostí, a to – administrativní budova, budova skladů vč. ubytovny s kapacitou 13 lůžek, budova dílen a budova technického zázemí. Dále předmětem prodeje je vnější parkoviště pro 9 automobilů, zpevněné plochy ve dvorní části, váha pro nákladní automobily, plocha pro mytí vozidel. V souboru nemovitostí se nachází šatny a sociální zařízení pro max. 50 osob, služební byt o dispozici 3+1 s vlastním vstupem, 8 kanceláří, společenská místnost a sociální zařízení. Nemovitosti mají vlastní studnu s pitnou vodou a jsou vytápěny plynovými kotly, novým kotlem na tuhá paliva v emis. třídě 5.
Zastavěná plocha všech nemovitostí je 2.233 m2, užitná plocha všech nemovitostí je 3.804 m2.

Objekt je vybaven kamerovým systémem. Pozemek je rovinatý, uzavřený s dostatkem parkovacích míst.
Budovy nemovitostí byly původně majetkem Kunínského panství, a následně byly využívány JZD. V 90. letech prošly zásadní rekonstrukcí. Budovy nejsou památkově chráněny. Podmínkou prodeje je zachování hlavní, vstupní budovy do areálu.

Nemovitost je vhodná jako areál stavební společnosti, nebo jako ubytovací a stravovací zařízení, hotel, sídlo firmy, zdravotnické zařízení, rehabilitační a wellness centrum, případně na bydlení…

Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této komerční nemovitosti - společnosti. Pro více informací kontaktujte naši společnost.
Ev. číslo: 139040

Popis lokality Suchdol nad Odrou Komenského:

Centrální část obce s výbornou dostupností. Nedaleko dálnice. V obci je veškerá občanská vybavenost.

V blízkosti jiného objektu se nachází:

bankomat (do 1 km), pošta (do 500m), hřiště (do 500m), školka (do 500m), obchod (do 500m), nemocnice (nad 1km), škola (do 1km), zastávka MHD (do 500m),

Rh+ Expres:

V Rh+ máte expresní obsluhu a telefonicky nás můžete kontaktovat každý den i o víkendech a svátcích od 8:00 do 20:00. Využijte i naše finanční služby v oblasti úvěrů; pomůžeme Vám s oddlužením; řešením exekucí a zástav; případně pomůžeme s dofinancováním koupi nemovitosti.

Rozšířený popis
Realitní makléř

Ing. Radim Štenzel

Foto další nabídky makléře
specialista na byty v oblasti:
Ostrava,

domy a pozemky v oblasti:
Ostrava,

Kontaktní formulář





odešlete svůj dotaz na makléře Rh+

Další doporučené nemovitosti mohlo by se Vám líbit v lokalitě

Nenašly se žádné podobné nemovitosti!


Rozšířené hledání
Klientská zóna   RH portál   vstup JUNIOR   Webmail 1   Webmail 2 Kontaktní formulář

© 2024 Reality holding plus s.r.o. - Ochrana osobních údajů